fbpx

Vrijstaande woning – Sint Pancras

Sint Pancras
Vrijstaand
Energie-neutraal

Gekozen opties

Warmtebron

Heatpipes

Grootte Hydrobag

1000

Tweede warmtebron

Warmtepomp

Plaatsing

Kruipruimte

Over dit project

Het installeren van duurzame installaties is een belangrijke stap in de richting van gasvrij wonen. Op locatie Sint Pancras hebben we deze stap gezet door een vrijstaande woning volledig gasvrij te maken. Het installeren van een Hydrobag van 1000 liter in de kruipruimte en 2 rekken met heatpipes op het zuid-dak is een efficiënte manier om deze woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Dankzij deze installaties kunt u tot wel 50% op gaskosten besparen en tegelijkertijd een positieve invloed op het milieu hebben.

Maar er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van deze duurzame installaties. Ze maken het mogelijk om volledig gasvrij te wonen, waardoor u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat zonder de nadelen van gasverwarming. De warmtepomp fungeert als tweede warmtebron naast de zonnepanelen en verwarmt het water in de Hydrobag wanneer de zon niet schijnt. Dit zorgt voor een betrouwbare en constante toevoer van warm water en verwarming.

Het is duidelijk dat duurzame oplossingen zoals een Hydrobag en heatpipes steeds belangrijker worden bij het maken van de overstap naar gasvrij wonen. Als u overweegt om uw vrijstaande woning in Sint Pancras gasvrij te maken, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Met deze oplossingen draagt u niet alleen bij aan een duurzamer milieu, maar bespaart u ook op gaskosten.