fbpx

Hybride warmtepomp – Gasselternijveen

Gasselternijveen
Vrijstaand
Hydrobag

Gekozen opties

Warmtebron

Heatpipes

Grootte Hydrobag

1000 liter

Tweede warmtebron

Warmtepomp

Plaatsing

In de schuur

Over dit project

Onlangs is in Gasselternijveen een hybride warmtepomp met een Hydrobag-systeem geïnstalleerd. Dit systeem is duurzaam en energiezuinig en verwarmt zowel de woning als het water. De Hybride warmtepomp heeft een vermogen van 9-15 kW en is gekoppeld aan een Hydrobag van 1000 liter. Verder heeft het ook Oost West Heatpipes. Deze technologie vangt zonne-energie op en verbetert de efficiëntie van het systeem.

De bewoners van Gasselternijveen profiteren van talloze voordelen met dit hybride verwarmingssysteem. Allereerst is het systeem zeer milieuvriendelijk en produceert het aanzienlijk minder CO2-uitstoot dan traditionele verwarmingssystemen. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere omgeving.

Daarnaast biedt het hybride warmtepomp systeem ook kosteneffectieve voordelen op de lange termijn. Het systeem is efficiënt en duurzaam in het verwarmen van de woning en het water, waardoor de energierekening van de bewoners aanzienlijk zal dalen.

Het hybride warmtepomp systeem is ook zeer flexibel in gebruik en kan worden geïntegreerd met andere verwarmingssystemen zoals radiatoren en vloerverwarming. Hierdoor kan het systeem worden aangepast aan de specifieke behoeften van de bewoners en hun levensstijl.

Met de installatie van het hybride warmtepomp systeem in Gasselternijveen laten de bewoners zien dat ze actief bijdragen aan de overgang naar duurzame energiebronnen. Het systeem is makkelijk te installeren en onderhouden, aantrekkelijk voor duurzame toekomst bijdrage huishoudens.

Hybride warmtepomp Gasselternijveen