fbpx

Combinatie heatpipes/ CV houtvergasser – Exloo

Exloo
Vrijstaand
Hydrobag

Gekozen opties

Warmtebron

Heatpipes

Grootte Hydrobag

1500 liter

Tweede warmtebron

Houtkachel met CV aansluiting

Plaatsing

Kruipruimte

Over dit project

In Exloo is een Hydrobag-systeem geïnstalleerd dat gebruikmaakt van heatpipes met cv-houtvergasser. Dit systeem biedt een betrouwbare, duurzame en energiezuinige oplossing voor het opslaan en verwarmen van water in een speciaal ontworpen 1500-literzak. Door het gebruik van innovatieve heatpipe-technologie en cv-houtvergasser wordt warm water op een duurzame en efficiënte manier geproduceerd. Dit levert niet alleen kostenbesparingen op, maar is ook milieuvriendelijk.

Om het Hydrobag-systeem efficiënt te laten werken, zijn er drie rekken met heatpipes geïnstalleerd. Deze slimme technologie zet de energie van de zon om in warmte, waardoor het water in de Hydrobag opgewarmd wordt. Dit zorgt voor een betrouwbare en constante warmtevoorziening voor uw woning of bedrijf.

Als backup is er ook een cv-houtvergasser geïnstalleerd. Dit alternatieve verwarmingssysteem zorgt ervoor dat er altijd voldoende warm water beschikbaar is, zelfs wanneer de zon onvoldoende energie levert om het water te verwarmen.

Kortom, het Hydrobag-systeem met heatpipes en cv-houtvergasser biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor het opslaan en verwarmen van water in Exloo. Naast de voordelen voor het milieu, biedt dit systeem ook financiële voordelen voor de gebruiker. Of u nu op zoek bent naar een energiezuinige en duurzame oplossing voor uw huis of bedrijf, het Hydrobag-systeem is de ideale keuze.