fbpx

Energieneutraal buitenzwembad – Frankrijk

Frankrijk
Villa
Hydrobag

Gekozen opties

Warmtebron

Heatpipes

Grootte Hydrobag

1000 liter

Tweede warmtebron

Inductieketel

Plaatsing

Buiten

Over dit project

Onlangs hebben we onze slimme Hydrobag-opstelling met succes geïnstalleerd voor een klant in Frankrijk met een buitenzwembad van 45m³. Deze opstelling zorgt ervoor dat het buitenzwembad gedurende de zomer energieneutraal blijft en een constante temperatuur van 24 graden behoudt. Dit is ideaal voor toeristen die in de chalets verblijven.

Ons systeem maakt gebruik van drie rekken met heatpipes en een Hydrobag van 1000 liter. Hiermee benutten we de warmte van de zon optimaal. Bovendien is de installatie geschikt voor plaatsing buiten, zodat uw gasten kunnen ontspannen in het energieneutrale buitenzwembad en kunnen genieten van de natuurlijke omgeving.

Onze Hydrobagopstelling is een duurzaam systeem dat zonnewarmte gebruikt om een energieneutraal buitenzwembad te verwarmen. De opstelling bestaat uit drie rekken met heatpipes en een 1000 liter Hydrobag. De heatpipes vangen de warmte van de zon op en geven deze door aan het water in de Hydrobag. Het verwarmde water wordt vervolgens teruggestuurd naar het zwembad, waardoor het zwembad gedurende de zomer een constante temperatuur van 24 graden kan behouden.

Onze Hydrobagopstelling kan ook buiten worden geplaatst, waardoor uw gasten kunnen genieten van de natuurlijke omgeving terwijl ze ontspannen in het energieneutraal buitenzwembad. Bovendien is onze opstelling volledig energieneutraal en zorgt het voor lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot.

Energieneutraal buitenzwembad in Frankrijk