fbpx

Duurzamer voetballen! – Sint Annaparochie

Sint Annaparochie
Vrijstaand
Hydrobag

Gekozen opties

Warmtebron

Heatpipes

Grootte Hydrobag

2 keer 2000 liter

Tweede warmtebron

Geen

Plaatsing

Installatie Ruimte

Over dit project

VV Sint Annaparochie, opgericht op 22 mei 1931, is een bloeiende amateurvoetbalvereniging uit het hart van Friesland, gevestigd in Sint Annaparochie, gemeente Waadhoeke. De club is trots op haar rijke geschiedenis en de sterke band met de lokale gemeenschap. De vereniging speelt haar wedstrijden op Sportpark De Waaie, waar zowel de mannen- als vrouwenteams met veel passie en toewijding de kleuren van de club verdedigen. Wij als trotse leverancier van de Hydrobag mogen wij onze steentje bijdragen aan het groener maken van deze club.

Bij dit project hebben wij twee Hydrobags, van elk 2000 liter neergezet. Deze zijn uitgerust met acht rekken heatpipes, waarmee we een hoop energie kunnen besparen. De ene Hydrobag gebruiken we om het gebouw te verwarmen en de andere zorgt voor warm tapwater. Dit alles sluiten we aan op het bestaande gasketel installatie, zodat de club flink kan besparen op gas. Dat is goed voor de portemonnee en het milieu!

Ook hebben we iets gaafs toegevoegd: een ‘Power to Heat’ module. Dit is een slim systeem dat de extra stroom van de zonnepanelen omzet in warmte. Die warmte stoppen we in de Hydrobag. Zo gaat er niks verloren en gebruiken we echt alle energie die we opwekken.

We zijn super trots dat we dit project mochten doen. Het was geweldig om met de voetbalvereniging in Sint Annaparochie samen te werken aan iets dat echt het verschil maakt. Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft. We hopen dat dit project de club veel gaat brengen en kijken uit naar nog meer van dit soort projecten in de toekomst.